”Born cloud” betyder mycket, Hybrid – Vision of Moving Content

 cloud2
”Born cloud” används ofta inom IT-branschen. Företag, tjänster och gamla strategier vänds nu upp och ner och inget gäller längre eller var som det varit tidigare. Var innebär det? Jo, tekniken förändras så pass snabbt att det ger möjlighet för helt nya företag att leverera nya tjänster och funktioner till företag som tidigare inte fanns. På samma sätt kan vi se hur tjänster till fastighetsmäklare har förändrats och det företag som levererade foton från luften med metallmast fastsatt på en släpvagn får nu problem och på bara några månader ser sin affärsidé utraderad. Nya innovativa företag växer istället fram. De använder självklart dagens- och morgondagens teknik. Färdigpaketerade, standardiserade och enkla tjänster som är lätt att ta till sig med en fast kostnad gör att allt fler använder Hybrid Vision. De nya tjänsterna och den nya tekniken innebär att fastighetsobjektet blir mer attraktiva för kunden, vilket resulterar i fler intressenter och i slutändan ett högre försäljningspris. Halelulea! Att snabba och säkra drönare kan ge fantastiska filmer och bilder från luften, det kallar vi på Hybrid Vision i alla fall ”Born Cloud”, it-bolag eller inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *