DRONES

Mästerverk väntar

  • 4/3 CMOS Hasselblad Kamera
  • 5.1K  H.264 / H.265
  • Rundstrålande Hinderavkänning

Fånga legendariskt innehåll med en 4/3 CMOS Hasselblad-kamera och njut av smidig flygning med rundstrålande hinderavkänning. Varje uppgradering av DJI Mavic 3 sätter ett nytt riktmärke för vad flygfotografering kan vara. Flyg med Mavic 3 och upptäck bildbehandling framför allt.

<DJI Mini 3 pro
Den högpresterande DJI Mini 3 Pro är lika kraftfull som den är bärbar. Med en vikt på mindre än 249 g och med uppgraderade säkerhetsfunktioner är det den säkraste drönaren hittills i mini-serien. Med en 1/1,3-tums sensor och funktioner på toppnivå, omdefinierar den vad det innebär att flyga Mini-drönare.
DJI Avata Fpv
Upplev en ny flygupplevelse med FPV-hybriddrönaren DJI Avata. DJI Avata är kompakt drönare som ger en härlig flygkänsla och krispiga 4K-videor. Flyg och spela in videor i spektakulära vinklar och i hög fart, ta dig in i utrymmen och miljöer där du tidigare inte kunnat flyga. Med DJI Avata filmar du i 4K upp till 60 bilder per sekund och i 2,7K/120p kan du filma för att kunna skapa snygga slowmotion-sekvenser mitt i flygningen. Upptäck friheten och möjligheterna med DJI Avata!